Το κατάστημα μας

Η ραπτομηχανή της γιαγιάς Όλγας, έμελλε να σημαδέψει τη ζωή μου και να αναδείξει την αγάπη μου για την τέχνη της ραπτικής. Παρατηρώντας την να μετατρέπει μικρά μπαλώματα σε εντυπωσιακές δημιουργίες αντιλήφθηκα πως η τέχνη, απελευθερώνει την φαντασία και τη δημιουργικότητα μου.

Ξεκίνησα αυτό το ταξίδι ως χόμπι, που ολοκληρώθηκε με την παραμονή μου στην Αμερική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκεί, η επαφή μου με γνωστή επιχείρηση ενδυμάτων,  έγινε η αφορμή να εξασκήσω την ραπτική ως επάγγελμα και να μάθω κι άλλες πτυχές της τέχνης.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες και νέες ιδέες αποφάσισα να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση μεταποιήσεις ρούχων, από μετατροπές ενδυμάτων έως αξεσουάρ και ρούχα που αναδεικνύουν εξ αρχής το στυλ μιας γυναίκας,  συμπληρώνοντας με δημιουργίες για το σπίτι.

Δεν ξεχνώ ποτέ πως την τέχνη δεν σταματάς να τη μαθαίνεις. Έτσι τα σεμινάρια και οι εκθέσεις είναι μέσον σύνδεσης του παλαιού με το νέο και του κλασσικού με το μοντέρνο.

«Επιτρέψτε μου να δημιουργήσω για ΕΣΑΣ αυτό που σας εκφράζει αναδεικνύοντας την ομορφιά και την κομψότητα σε συνδυασμό με την άνεση, που τόσο αποζητούν οι ρυθμοί της καθημερινότητας.»

Το εργαστήριο μας

x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τους Όρους χρήσης. Ok